Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация

Злополука на спортисти и технически лица

Застраховката е подходяща за лица, активно практикуващи спорт на аматьорски или професионални начала в спортни или фитнес зали, центрове, клубове, спортни отбори, съюзи и федерации, както и за  длъжностни лица, имащи отношение към организацията, подготовката и участието на спортистите в учебно-тренировъчния и състезателeн процес в отбора, клуба, съюза или федерацията. Застраховката може да се сключва както индивидуално, така и групово.
Основните рискове са „смърт в резултат на злополука” и „трайна загуба на работоспособност в резултат на злополука”. Допълнително могат да се сключат покритията за  временна загуба на работоспособност в резултат на злополука; действително извършени разходи за закупуване на лекарствени средства и медикаменти; дневни пари за болничен престой и др.

Гергана
Иванова

Гергана Иванова

Здравейте,
аз съм Гергана Иванова, управител на застрахователен брокер „ФИНСЕЙЛС”. От 11 години съм в сферата на застрахователната индустрия от двете страни на бариерата - като журналист и професионалист от реалния бизнес.

На тези от вас, които поверят застрахователната си защита на „ФИНСЕЙЛС” ще се радваме да доставим обслужване от най-високо ниво.

Вход потребители