Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
A+ R A-

Скъпи приятели,

безспорно е, че по природа човекът не се отличава с добри способности успешно да управлява и оценява риска. В много случаи сме склонни силно да се притесняваме, например от терористични актове, като в същото време не осъзнаваме много по-голямата вероятност да пострадаме от пътно-транспортно произшествие, нашето имущество да бъде увредено и напълно унищожено от пожар или природно бедствие - все събития, на които за съжаление сме свидетели всеки ден.
От друга страна, застрахователната култура у нас е далеч под нивата, на които тя трябва да бъде. Това води повечето клиени до лошо познаване на правата им и липсата на способности за правилен аргументиран избор на най-подходящия продукт и компания.
Още се учим да си застраховаме дома. Рядко се застраховаме, когато пътуваме. Когато не е задължително, пропускаме да застраховаме професионалната си отговорност. И може би най-важното - изключително рядко осигуряваме защита за най-скъпото - семейството и близките хора.
Човек не може да избегне рисковете на живота. Колкото по-мащабна икономическа дейност предприема, пред толкова повече опасности се изправя. Едно от многото измерения на успеха и стабилността на семейството и фирмата представлява и размерът на придобитото имущество, но с увеличаването му расте и опасността то да бъде унищожено или увредено. Ако не се намерят средства, позволяващи преодоляване на последиците от рисково събитие, е възможно да бъдат изгубени години на развитие или дори изобщо да не се възстанови първоначалното състояние. За да избегнем този сценарий, решението е в сключването на застраховка.
Време е да променим статуквото и да помислим за нашето бъдеще и за бъдещето на нашите деца. Разчитайки на късмета си злото да ни отмине е време да предприемем действия  да се защитим от риска в случаите, когато това не стане.

Кои сме ние?
Финсейлс ЕООД е лицензиран от Комисията за финансов надзор застрахователен брокер, притежател на Удостоверение No.: 105-ЗБ от 23.09.2008 г. Свързани сме тясно със застрахователния бранш повече от 11 години и го познаваме изключително добре.           
В периода на нашата работа, на база прецизна и непрекъсната оценка на компаниите и продуктите сме разработили портфолио с партньори - застрахователи, което да отговори в най-голяма степен на нуждите на нашите клиенти. 
Екипът на застрахователен брокер „Финсейлс” ще се радва да бъде вашия консултант по въпросите, свързани със застрахователната защита на вашия живот, здраве, семейство, бизнес и имущество.

Нашата мисия

Непредсказуемостта е тази, която стои в основата на застраховането. За нас е важно да направим бъдещето предсказуемо за нашите клиенти.


управител „Финсейлс” ЕООД

Вход потребители