Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
Форум
A+ R A-
Здравейте , Гост

ПРАВНА ЗАЩИТА

Всички потребители, регистрирани в сайта на застрахователен брокер ФИНСЕЙЛС имат възможността да получават безплатна он-лайн правна консултация от адв. Деян Николов - юрист с дългогодишен опит по застрахователни дела във връзка с уреждане на застрахователни щети.
Правни консултации свързани със застраховките на автомобили - Гражданска отговорност, Автокаско, Злополука на местата в МПС и Зелена карта...
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките на имущество - Пожар и природни бедствия, Кражба, грабеж и вандализъм, Домашно имущество, Авария на машини, Електронно оборудване и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховки на отговорности - Обща гражданска отговорност, Отговорност на работодателя, Професионални отговорности, Отговорност на притежатели на огнестрелно оръжие, Отговорност на хотелиери и ресторантьори и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките срещу възникване на злополуки - Злополука, Трудова злополука, Злополука на пътниците в обществения транспорт, Злополука на учащи и деца от детски градини, Злополука на спортисти и технически лица, Злополука при нещастен случай в планината и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките Живот.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките на финансови рискове - Застраховки на пари по време на път, Застраховки на кредити, Застраховки на гаранции, Застраховки на лизингови договори, Застраховки на разни финансови загуби и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките при транспорт на товари - Застраховки на товари по време на превоз, Застраховки на отговорност на превозвача, Застраховки на отговорност на спедитора и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките в строителството - Застраховки на строително-монтажни рискове, Застраховки на строителна техника, застраховки Професионална отговорност на участници в проектирането и строителството и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките при пътуване - Помощ при пътуване в чужбина, Медицински застраховки за чужденци в България, Отмяна на пътуване, Туристически застраховки, Застраховки срещу злополука на гости на хотели и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките в селското стопанство - Застраховки на земеделски култури, Застраховки на животни, птици и кошери с пчели, Застраховки на трайни насаждения, Застраховки на селскостопанска техника и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките на летателни апарати - Каско на летателни апарати, Гражданска отговорност на летателни апарати, Отговорност на собственици и оператори на летища и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховките на плавателни съдове - Каско на плавателни съдове, Гражданска отговорност на плавателни съдове, Злополука на местата в плавателни съдове и т.н.
0 Теми 0 Отговора Няма
Правни консултации свързани със застраховки, които не биха могли да бъдат причислени към гореизброените категории.
0 Теми 0 Отговора Няма

Кой е тук

В момента он-лайн в сайта се намират общо 13 посетители от които  ::  0 регистрирани потребители и 13 госта 
Легенда ::   Администратор Супер-администратор Модератор Потребител Гост
  • Потребители: 8 | Най-новият потребител е: АСЕН ШИШКОВ
  •  
  • Потребителски списък »
  • Още статистика »
  • Постове: 0 | Теми: 0
  • Секции: 1 | Категории: 13
  • Днес създадени: 0 | Вчера създадени: 0
  • Днешни отговори: 0 | Вчерашни отговори: 0
Време за зареждане на страницата: 0.10 секунди

Вход потребители